Auto uitdeuken zonder spuiten

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen al eens tegen een paaltje zijn gereden en de kosten voor het herstellen van de carrosserie hoog inschatten. Hierdoor blijven ze onnodig rondrijden met deze schade. Heeft u deuken in uw wagen, en heeft u tot nu toe zonder succes naar een plaatslager gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Carrosserie Cools. Wij maken gebruik van de nieuwste techniek “uitdeuken zonder spuiten” om de schade op uw carrosserie zo snel en goedkoop mogelijk te herstellen.

Onze techniek: auto's uitdeuken zonder spuiten

Een deuk in de auto is nu snel opgelost door de “uitdeuken zonder spuiten” techniek. Als de deuk niet groter is dan een 2 euromunt en de lak zo goed als onbeschadigd kunnen we deze “uitdeuken zonder spuiten” techniek toepassen.

Wij gaan de deuk dan “masseren” om zo de deuk eruit te krijgen. Omdat we bij deze techniek uw wagen niet meer moeten plamuren of spuiten is het herstellen van de carrosserie veel vlugger en goedkoper! Zo wordt het herstellen van uw carrosserie dus voordelig voor zowel uw portemonnee als uw tijd. De prijs is altijd afhankelijk van het aantal deuken dat we moeten herstellen op de carrosserie. Onze bedreven vakmensen zorgen ervoor dat uw wagen hersteld wordt.

Plaatslager gezocht én gevonden in Balen

Heeft u, voorlopig zonder succes, naar een plaatslager gezocht om uw carrosserie te herstellen? Dan bent u bij Carrosserie Cools, gelegen in Balen, in goede handen. Ons bedreven team deukt uw auto uit zonder spuiten, en zorgt ook voor andere reparatiewerken.

  • We zorgen voor een snelle reparatietechniek waardoor u tijd en geld bespaart.
  • Carrosserie Cools is al meer dan 25 jaar actief in de carrosseriesector. Hierdoor herstellen we uw carrosserie steeds tot in de puntjes en de nodige precisie.
  • Ook voor andere herstellingen kunt u bij ons terecht. Heeft u een gebroken spiegel of zit er een deuk in uw bumper? Ons bedreven team staat voor u klaar.
  • Is de hersteltijd of levertermijn van nieuwe onderdelen wat langer dan verwacht? Informeer u over onze gratis vervangwagens.
  • Tot slot blijven we altijd op de hoogte van de huidige milieuwetgevingen en veiligheidsreguleringen. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk aspect. Daarom gebruiken we ook kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke producten om eventuele krassen op uw carrosserie te herstellen.

Herstellen we binnenkort ook uw carrosserie?

Rijdt u nog rond met deuken in uw wagen? En heeft u naar een plaatslager gezocht? Bij Carrosserie Cools herstellen we graag de carrosserie van uw auto. Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvend bestek aan.

Uitdeuken zonder spuiten - plaatslager gezocht - herstellen carrosserie

Bekijk ook: