Een voorruit herstellen of de voorruit vervangen?

Een herstelde ruit is nooit zo sterk als een nieuwe ruit. Wanneer u uw ruit laat herstellen, is de kans groot dat de barst terugkomt. En laat dat nu de reden zijn waarom we u steeds aanraden om uw voorruit te laten vervangen wanneer u een sterretje ziet verschijnen. Ons bedreven team zorgt ervoor dat we efficiënt en vlug werken, zodat u uw auto niet lang hoeft te missen.

De oorzaken van glasbreuk

Wanneer u een sterretje op uw ruit ontdekt, raden we u aan om een nieuwe autoruit te plaatsen – dus de volledige voorruit vervangen – en dit niet te laten herstellen. Er zijn verschillende oorzaken van glasbreuk, en naargelang uw verzekering zal deze schade dan ook gedekt zijn.

  • U kunt schade aan uw autoruiten ervaren na een storm. Een tak die losgeschoten is, kan erg wat ellende aanrichten.
  • Daarnaast zijn rondvliegende steentjes of puin, zoals vallende eikels ook een grote oorzaak van glasbreuk in uw wagen.
  • Daarnaast zijn er ook ongelukken waarbij de invloed van de mens aanwezig is ook vaak de oorzaak van glasbreuk. Denk maar aan een ongeval waarbij u tegen een paaltje gereden heeft. Of wanneer er een tennisbal fout terecht gekomen is, kan dit ook tot glasbreuk leiden.
  • Tot slot zien we ook geregeld glasbreuk na een inbraakpoging. Op die moment is het belangrijk dat u nagaat wat er eventueel gestolen is en dat alle schade vastgesteld wordt voordat we aan de herstelling beginnen.

Uw voorruit vervangen door Carrosserie Cools

Wanneer u ervoor kiest om uw voorruit te laten vervangen door ons bedrijf, kunt u op twee oren slapen. Bij Carrosserie Cools zorgen we voor een nauwkeurige en efficiënte herstelling van uw carrosserie.

De troeven van ons erkend carrosseriebedrijf

  • We kiezen ervoor om steeds uw voorruit volledig te vervangen, waardoor de kwaliteit van uw ruit steeds gewaarborgd wordt.
  • We herstellen uw wagen met de nodige precisie. Duurt de herstelling van uw wagen wat langer? Dan kunt u bij ons terecht voor een gratis vervangwagen zolang de voorruit vervangen duurt. Vraag ons naar de voorwaarden.
  • Daarnaast zijn we erkend door Eurogarant, het garantiefonds en kwaliteitslabel van de carrosseriesector dat de klant drie jaar garantie biedt na de herstelling.
  • Tot slot beschikken we al over meer dan 25 jaar ervaring in ons vak, en bent u bij ons dus in goede handen.

Wilt u uw voorruit laten vervangen?

Is een van uw autoruiten beschadigd? Laat dan uw voorruit vervangen door Carrosserie Cools in Balen. Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvend bestek op. Lees hier hoe u uw auto kan laten herstellen in 7 stappen.

voorruit vervangen bij glasbreuk

Bekijk ook: