Laat uw kleine carrosserieschade herstellen door onze experts

Tijdens de wintermaanden kan het vriesweer voor heel wat ongemakken op de baan zorgen. Zo kan het zijn dat het dagen aan een stuk vriest en de baan bij gevolg heel glad is om over te rijden. Winterbanden hebben is soms niet voldoende om een schuifpartij te voorkomen. Wanneer uw wagen zelf geslipt is, ervaart u soms wat blikschade. We raden dan aan om uw kleine carrosserieschade te laten herstellen door ons bekwaam team van experts.

De troeven van Carrosserie Cools

Bij kleine carrosserieschade aan uw wagen, herstellen we deze graag. Bij ons is uw wagen in goede handen.

  • Met meer dan een kwarteeuw ervaring kunnen we efficiënt en nauwkeurig de herstellingen uitvoeren.
  • We denken aan het milieu en werken met energievriendelijke producten, zoals de lakken van Sikkens.
  • Na een bezoekje aan onze carrossier geniet u van drie jaar garantie op elke herstelling die ons team uitgevoerd heeft.
  • Klant is koning, en dat nemen we nogal letterlijk. Merken we dat de carrosserieschade van uw wagen te groot is en niet op dag hersteld zal zijn? Dan zorgen we voor een koninklijke (gratis) vervangwagen.
  • Ook wanneer u niet alleen uw kleine, maar ook grote carrosserieschade wilt laten herstellen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Welke kleine carrosserieschade kunnen we herstellen

Of u door uit te schuiven nu uw velgen geschaafd heeft aan de stoeprand, een deuk heeft in uw carrosserie of schade aan uw spiegels ziet. Bij Carrosserie Cools uit Balen zijn we bedreven om uw kleine carrosserieschade snel en efficiënt te herstellen.

Voor velgherstellingen, kunststofherstellingen, of om de carrosserie van uw wagen uit te deuken zonder spuiten, maken we gebruik van onze SMART repair. Deze herstellingen zijn budgetvriendelijk, duurzaam, goedkoper en hebben een korte wachttijd. Binnen onze onderneming beschikken we over de juiste materialen en mensen om deze innovatieve hersteltechnieken toe te passen.

Andere herstellingen, zoals een deuk in uw carrosserie of een bumperherstelling voeren we uit met een 1 DAG-herstelling. Zo hoeft u uw wagen dus maar 1 dag te missen en rijdt u al snel met een gerust hart én een herstelde wagen onze zaak buiten.

Vraag een offerte voor de herstelling van uw carrosserieschade aan

Wilt u de kleine carrosserieschade aan uw wagen laten herstellen? Dan bent u bij Carrosserie Cools uit Balen aan het juiste adres! Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvend bestek aan.

kleine carrosserieschade herstellen

Bekijk ook: