Van generatie tot generatie in ons familiebedrijf uit Balen

In 1999 richtte Jos Cools Carrosserie Cools op. Wat eerst startte als eenmanszaak, werd al snel omgezet naar een bvba. Intussen maakt de 2de generatie deel uit van de werkvloer, en lijkt opvolging in de familie verzekerd. In 1999 was Jos Cools de eerste die op het industrieterrein in Balen een zaak opzette.

Ons familiebedrijf in Balen is een klein bedrijf, waarvan de eerste generatie nog steeds bijspringt waar nodig. Ook met onze andere medewerkers klikt het, waardoor we altijd open en oprecht met elkaar kunnen communiceren. Om het groepsgebeuren te versterken gaan we ook geregeld samen uit eten. Zo zoeken we een Gulde Middenweg tussen familie en medewerkers.

De belangrijkste waarden van ons familiebedrijf in Balen

Ons familiebedrijf in Balen is nog steeds op dezelfde plaats gevestigd als waar het begonnen is, maar staat zeker niet stil. Zo is onze spuitcabine al wel drie keer vernieuwd, en hebben we ook een one day repair zone ter beschikking. Hier zetten we in op duurzame en snelle herstellingen. Deze zones blijven up-to-date en voldoen aan de hedendaagse normen. Ook de technieken die we hierin gebruiken, worden steeds in een hedendaags kader geplaatst. Onze medewerkers nemen deel aan heel wat opleidingen om de trends en innovaties in de autowereld op de voet te volgen. Zo is de carrosserie van een elektrische wagen anders dan die van een klassiekere auto. Ook de materialen die gebruikt worden, durven al eens af te wijken.

Daarnaast blijft duurzaamheid een belangrijke waarde voor ons. De wereld moet nog een tijdje meegaan. Zo verkiezen we om met verf te werken op waterbasis om zo onze werkomgeving wat groener te maken. Ook voor andere reparatietechnieken streven we ernaar om minder schadelijk te zijn voor het milieu.

Onze derde belangrijkste waarde van Cools uit Balen is service. Bij ons is een klant geen nummertje. We helpen u graag zo goed en zo snel mogelijk verder. Ons team en experts werken dan ook hard om u volledig te ontzorgen wanneer de carrosserie van uw wagen beschadigd is. Ons familiebedrijf in Balen biedt dan ook high-end vervangwagens aan, die zowel manueel als automatisch geschakeld zijn. En voor bedrijven kunnen we ook 2 vervangcamionnetten aanbieden tijdens een herstelling.

De troeven van ons carrosseriebedrijf

  • Met onze ervaring is uw carrosserie in goede handen en kunt u rekenen op bekwame medewerkers die uw herstelling efficiënt en precies uitvoeren.
  • Ons familiebedrijf in Balen is erkend door Eurogarant, het kwaliteitslabel van onze sector.
  • Daarnaast ontvingen we het Life long repair attest dat de kwaliteit en duurzaamheid van onze herstellingen garandeert

Meer weten over ons familiebedrijf in Balen? Wilt u uw carrosserie laten herstellen door ons familiebedrijf in Balen of meer weten over onze diensten? Neem contact op met ons voor meer info!

Carrosserie hersteller uit Balen

Bekijk ook: