Spuitwerk van uw auto in de spuitcabine

Onze spuitcabine is het kloppend hart van de werkplaats. Smetteloos spuitwerk op de auto vraagt jarenlange expertise. Om het perfecte spuitwerk op uw auto te krijgen, werken we uitsluitend met de kwaliteitsautolakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen. Zo kunnen we uw auto lakken in de kleur die u verkiest. Uw wagen herspuiten biedt een goede oplossing wanneer het simoniseren van een auto niet meer mogelijk is.

Wij werken met een energiezuinige infraroodstraler. Dankzij deze infraroodlampen droogt het spuitwerk op uw auto veel vlugger. Wat dus een snellere service oplevert.

Vraag een bestek aan, en we bezorgen u een kostprijs voor het herspuiten van uw auto.

Voordelen van uw wagen te herspuiten

Wanneer u het spuitwerk van uw auto onder handen wilt laten nemen, kiest u best voor een ervaren Carrosserie bedrijf. We sommen even de voordelen op die bij het spuitwerk van uw wagen horen.

  • Wanneer u uw wagen laat herspuiten, kunt u uw persoonlijkheid weergeven in uw wagen. Ook wanneer u voor dezelfde kleur kiest, zal uw wagen er zo goed als nieuw uitzien.
  • Binnen Carrosserie Cools werken we met milieuvriendelijke en duurzame lakproducten. Zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu.
  • Ook na een ongeval kunnen we de carrosserie van uw auto herspuiten. Zo hoeft u niet rond te rijden met een deuk of schade aan uw wagen. Daarnaast kunnen we ook andere herstellingen uitvoeren, zoals uw bumper vervangen of een nieuwe autoruit plaatsen.

Simoniseren van de auto

Simoniseren van de auto zorgt ervoor dat alle lichte krasjes worden hersteld en de auto meer glans krijgt. Als de wagen veel of diepe krassen heeft is het best dat de auto wordt gepolijst.

Spuitwerk van uw auto door Carrosserie Cools

Beschadigde wagen, tweedehands auto in de foute kleur of lakschade? Het lakken van de auto is de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste weg naar een nieuwe auto. Bij Carrosserie Cools worden de herstelling, herspuiten en het lakken van de auto op elkaar afgestemd en vlot na elkaar uitgevoerd. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voor het herspuiten van de wagen controleren we de precieze kleurcode van uw wagen met een spectrometer.

Reken op Carrosserie Cools voor het spuitwerk van uw auto

Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak beschikken we over de juiste kennis om uw auto onder handen te nemen. Daarnaast verkregen we het kwaliteitslabel van Eurogarant en blijven we steeds op de hoogte van alle milieu- en veiligheidswetgevingen die in België en Europa van toepassing zijn. Bent u benieuwd naar de kostprijs van het herspuiten van uw auto of nieuw spuitwerk op uw auto? Neem contact op met ons of vraag een bestek aan.

spuitwerk auto - lakken auto - wagen herspuiten - kostprijs herspuiten auto - simoniseren auto