Spuitwerk van uw auto in de spuitcabine

Onze spuitcabine is het kloppend hart van de werkplaats. Smetteloos spuitwerk op de auto vraagt jarenlange expertise. Om het perfecte spuitwerk op uw auto te krijgen, werken we uitsluitend met de kwaliteitsautolakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen. Zo kunnen we uw auto lakken in de kleur die u verkiest. Uw wagen herspuiten biedt een goede oplossing wanneer het simoniseren van een auto niet meer mogelijk is en de kostprijs voor het herspuiten van uw auto valt goed mee.

Wij werken met een energiezuinige infraroodstraler. Dankzij deze infraroodlampen droogt het spuitwerk op uw auto veel vlugger. Wat dus een snellere service oplevert.

Vraag een bestek aan, en we bezorgen u een kostprijs voor het herspuiten van uw auto.

Voordelen van uw wagen te herspuiten

Wanneer u het spuitwerk van uw auto onder handen wilt laten nemen, kiest u best voor een ervaren Carrosserie bedrijf. We sommen even de voordelen op die bij het spuitwerk van uw wagen horen.

 • Wanneer u uw wagen laat herspuiten, kunt u uw persoonlijkheid weergeven in uw wagen. Ook wanneer u voor dezelfde kleur kiest, zal uw wagen er zo goed als nieuw uitzien.
 • Binnen Carrosserie Cools werken we met milieuvriendelijke en duurzame lakproducten. Zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu.
 • Ook na een ongeval kunnen we de carrosserie van uw auto herspuiten. Zo hoeft u niet rond te rijden met een deuk of schade aan uw wagen. Daarnaast kunnen we ook andere herstellingen uitvoeren, zoals uw bumper vervangen of een nieuwe autoruit plaatsen.

Simoniseren van de auto

Simoniseren van de auto zorgt ervoor dat alle lichte krasjes worden hersteld en de auto meer glans krijgt. Als de wagen veel of diepe krassen heeft is het best dat de auto wordt gepolijst.

Spuitwerk van uw auto door Carrosserie Cools

Beschadigde wagen, tweedehands auto in de foute kleur of lakschade? Het lakken van de auto is de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste weg naar een nieuwe auto. Bij Carrosserie Cools worden de herstelling, herspuiten en het lakken van de auto op elkaar afgestemd en vlot na elkaar uitgevoerd. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voor het herspuiten van de wagen controleren we de precieze kleurcode van uw wagen met een spectrometer.

Reken op Carrosserie Cools voor het spuitwerk van uw auto

Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak beschikken we over de juiste kennis om uw auto onder handen te nemen. Daarnaast verkregen we het kwaliteitslabel van Eurogarant en blijven we steeds op de hoogte van alle milieu- en veiligheidswetgevingen die in België en Europa van toepassing zijn. Bent u benieuwd naar de kostprijs van het herspuiten van uw auto of nieuw spuitwerk op uw auto? Neem contact op met ons of vraag een bestek aan.

spuitwerk auto - lakken auto - wagen herspuiten - kostprijs herspuiten auto - simoniseren auto

Enkele redenen om te overwegen om jouw auto te laten spuitenn lakken of simoniseren bij Carrosserie Cools

 • Familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring
  Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige carrosserieherstellingen en spuitwerk van auto’s en mogelijkheden voor het simoniseren van je auto aanbiedt. We hebben daardoor uitgebreide ervaring in de industrie opgebouwd en staan bekend om onze uitzonderlijke dienstverlening aan klanten.
 • Bekwame en ervaren autospuiters
  Bij Carrosserie Cools werkt ons team van bekwame en ervaren autospuiters die experts zijn in hun vakgebied waardoor het spuitwerk aan je auto in goede handen is. Ze beschikken over de kennis en gereedschappen om hoogwaardige spuitwerkzaamheden uit te voeren die voldoen aan en zelfs de verwachtingen overtreffen. Bovendien hebben ze gewerkt aan verschillende automodellen en -types, waardoor ze weten hoe ze met verschillende spuitbehoeften moeten omgaan.
 • Hoogwaardige spuitmaterialen
  Bij Carrosserie Cools maken we gebruik van hoogwaardige spuitmaterialen die zorgen voor een langdurige en duurzame afwerking. We gebruiken verf die bestand is tegen omgevingsfactoren zoals zonlicht, regen en vorst, waardoor het spuitwerk van je auto er zelfs na enkele jaren nog goed uitziet.
 • Op maat gemaakte spuitwerkzaamheden
  We begrijpen dat elke auto unieke spuitbehoeften heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte spuitwerkzaamheden aan. We werken met jou samen om jouw wensen en voorkeuren te begrijpen en een spuitoplossing op maat te maken die past bij jouw unieke stijl.
 • Concurrentiële prijzen
  Ondanks het leveren van hoogwaardige spuitwerkzaamheden hanteert Carrosserie Cools concurrentiële prijzen. We begrijpen dat het spuiten van een auto kosten met zich meebrengen en bieden daarom kosteneffectieve oplossingen aan onze klanten. Je kunt bij ons een offerte aanvragen om te bepalen wat de kosten zullen zijn om jouw auto te laten spuiten.
 • Moderne spuittechnieken
  We maken gebruik van moderne spuittechnieken die zowel effectief als efficiënt zijn. Voor het spuitwerk van je auto maken we gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat onze spuitwerkzaamheden snel worden uitgevoerd en een hoogwaardig resultaat opleveren.
 • Uitstekende klantenservice
  We hechten waarde aan onze klanten en streven naar uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereid om naar de behoeften van onze klanten te luisteren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan die verwachtingen voldoen of overtreffen. Bovendien zijn we vriendelijk, benaderbaar en professioneel in onze interacties met klanten.

Je ziet, wij zijn een betrouwbare en gerenommeerde aanbieder van carrosserieherstellingen en spuitwerkzaamheden. We hebben een bekwaam en ervaren team van autospuiters die gebruikmaken van de nieuwste technologie en apparatuur om hoogwaardige spuitwerkzaamheden te leveren aan onze klanten. Daarnaast bieden we kosteneffectieve, op maat gemaakte en duurzame spuitoplossingen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we een reputatie hebben opgebouwd als een van de beste aanbieders van spuitwerkzaamheden op de markt. Als je jouw auto wilt laten spuiten, zijn wij een betrouwbare en uitstekende keuze.

Bekijk ook: