Ons Bedrijf

Erkend carrosserie hersteller


Als erkend carrosserie hersteller van uw verzekeringsmaatschappij kunt u genieten van vele voordelen en bent u verzekerd van een goede service. Om erkend carrosserie hersteller voor bv Axa te worden moet je voldoen aan strenge kwaliteitseisen en een vlekkeloze service aanbieden. Omdat wij eveneens erkend zijn door Eurogarant krijgt u drie jaar onvoorwaardelijke garantie op elke carrosserie herstelling. U hebt ook recht op een gratis controle bezoek binnen de twee jaar. Verder ontvangt u uiteraard een gedetailleerd bestek dat u een correcte en marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding garandeert. Als carrosserie hersteller AXA en Eurogarant bieden wij u tal van voordelen.

Carrosserie hersteller uit Balen
Carrosserie Cools uit Balen: Erkend carrosserie hersteller

Kwaliteit & Garantie

Carrosserie Cools staat voor vakmanschap en ruime ervaring als carrosserie hersteller

Om het perfecte resultaat te bekomen als erkend carrosserie hersteller, werken we uitsluitend met de kwaliteitslakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen. Alvorens we uw auto afleveren, wordt hij gepoetst en kijken we alle herstellingen nauwgezet na.

Carrosserie Cools is daarenboven erkend door Eurogarant, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Deze erkenning is enkel gegund aan ervaren vakmensen die een carrosseriebedrijf runnen met een uitrusting die voldoet aan de modernste normen.

Eurogarant verzekert u bovendien dat wij bij Carrosserie Cools alleen originele wisselstukken gebruiken en de herstellingen uitvoeren volgens de voorschriften van de constructeur.

Via Eurogarant biedt Carrosserie Cools ook drie jaar onvoorwaardelijke garantie op elke herstelling. Binnen de 2 jaar na factuurdatum heeft u trouwens recht op een gratis controlebezoek.

Carrosserie hersteller regio Geel, Mol, Balen, Leopoldsburg en Lommel: gratis vervangwagen

Service & Vervangwagen

Wij regelen alle formaliteiten voor u!

Schade aan uw auto is al een vervelende zaak op zich. Daarom verlossen wij u als erkend carrosserie hersteller van alle administratieve rompslomp en ontvangt u steeds een gedetailleerd bestek.

Carrosserie Cools regelt alles met de aangestelde expert en handelt het schadedossier rechtstreeks af met uw verzekering. Ook de betaling regelt Carrosserie Cools rechtstreeks met uw verzekering.

Mogelijk dekt de verzekering uw schade niet, wat dan? Sowieso stelt Carrosserie Cools voor u een gedetailleerde offerte op. En om de kosten te drukken kunnen wij de herstellingen uitvoeren met alternatieve wisselstukken. Aan u de keuze.

Gratis vervangwagen

Bovendien zorgen wij dat er een nette vervangwagen voor u klaarstaat tijdens de herstelling van uw voertuig. Al onze vervangwagens zijn jonge en nette wagens met navigatie, Bluetooth, Cruise Control, PDC, … Er is keuze tussen handgeschakeld of automaat.

Wist je dat wij ook duurzaam vervoer aanbieden? We hebben vervang fietsen en een pick-up & delivery service.
Informeer naar onze voorwaarden en beschikbaarheid.

Carrosserie herstellingen - 1 Day Herstelling

Moderne en milieuvriendelijke werkplaats

Onze werkplaats van ruim 1000m² is uitgerust met moderne en milieuvriendelijke apparatuur om alle carrosserie herstellingen uit te voeren. Dankzij de moderne meet- en richtapparatuur en onze state-of-the-art spuitcabine voert Carrosserie Cools heel nauwkeurig herstellingswerken uit aan het koetswerk.

Milieubewust werken is een voortdurend aandachtspunt bij een erkend carrosserie hersteller. De jongste jaren investeerden we fors in milieuvriendelijke toestellen en producten. We werken met lakverf op basis van water, voeren afgewerkte oliën op een ecologische manier af en laten regelmatig een controle van het grondwater uitvoeren.

De beschadigde stukken die vervangen worden, brengen we naar een gespecialiseerd recyclagebedrijf. Maar ecologisch betekent ook een nette werkplaats waar niet geknoeid wordt met producten, een duurzaam stockbeheer waar niets verloren gaat en een bewust en zuinig gebruik van energie en water.

Als carrosserie hersteller voor AXA en Eurogarant houden wij ook hier rekening mee.

Carrosserie Cools is partner van…

abs erkend carrosserie hersteller

Auto Body Services (ABS)

ABS is een nationaal netwerk van kwalitatieve multimerk herstellers.

De 4 vier basispijlers van het ABS netwerk zijn:

 • De klant staat op de eerste plaats en de dienstverlening wordt ifv de noden van de klant aangepast
 • Passie voor perfectie, door gepassioneerde vakmensen, een voordeel dat u vooral in een familiebedrijf terugvindt
 • Focus op efficiëntie en gebruik van de allerlaatste budgetvriendelijke hersteltechnieken (smart, one-day repair, PDR ,…)
 • We houden onze beloftes. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat we doen. Duidelijke afspraken zorgen voor langdurige relaties
Febelcar erkend carrosserie hersteller

Febelcar

Koninklijke Belgische Federatie van de carrosseriebedrijven is de enige wettelijk erkende beroepsfederatie voor carrosseriebedrijven in België.

Eurogarant erkend carrosserie hersteller

Eurogarant

Eurogarant is hét kwaliteitslabel voor elke carrosserie hersteller. Een Eurogarant carrosseriebedrijf verzekert u van kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs, gebruik van originele wisselstukken, een herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur, een duidelijk bestek en een vervangwagen.

Erkend door (bijna) alle maatschappijen!

Waarom uw wagen laten herstellen bij Carrosserie Cools?

Carrosserie Cools in Balen is een gerenommeerde carrosserie hersteller en familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van hoogwaardige carrosseriewerken en herstellingen van wagens. Hieronder staan een aantal punten waarom je je auto moet laten herstellen bij deze betrouwbare carrosserie hersteller:

 • Hoogwaardige kwaliteit: Carrosserie Cools staat bekend om haar vakmanschap als carrosserie hersteller. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken, zodat je verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige herstellingen.
 • Ervaren carrossiers: Het team van Carrosserie Cools bestaat uit ervaren en gekwalificeerde carrossiers. Als gespecialiseerde carrosserie hersteller hebben zij de nodige expertise en knowhow in huis om alle mogelijke schade aan je auto vakkundig te herstellen.
 • Snelle dienstverlening: Carrosserie Cools begrijpt dat je je voertuig zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Als professionele carrosserie hersteller zorgen ze voor een snelle en efficiënte dienstverlening, met een stappenplan om ervoor te zorgen dat alle herstellingen vlot worden uitgevoerd.
 • Advies op maat: Als betrouwbare carrosserie hersteller biedt Carrosserie Cools advies op maat aan iedere klant. Ze begrijpen dat elke situatie anders is en bieden daarom persoonlijk advies en oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke schade aan je auto.
 • Advies op maat: Als betrouwbare carrosserie hersteller biedt Carrosserie Cools advies op maat aan iedere klant. Ze begrijpen dat elke situatie anders is en bieden daarom persoonlijk advies en oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke schade aan je auto.
 • Vervangwagen beschikbaar: Wanneer je auto bij Carrosserie Cools hersteld wordt, hoef je niet zonder voertuig te zitten. Ze bieden een vervangwagen aan, zodat je mobiel kunt blijven terwijl je auto in de carrosserie hersteller wordt gerepareerd.
 • Vlotte afhandeling met verzekeraars: Carrosserie Cools  iscarrosserie hersteller voor AXA en Eurogarant en heeft goede contacten met diverse verzekeraars. Ze kunnen de volledige afhandeling met de verzekeraar voor je regelen, inclusief het verstrekken van alle benodigde documenten en informatie voor je verzekeringsclaim.
 • Klanttevredenheid: Carrosserie Cools geniet een uitstekende reputatie als carrosserie hersteller. Veel tevreden klanten vertrouwen keer op keer op de expertise en hoogwaardige dienstverlening van Carrosserie Cools, wat getuigt van hun focus op klanttevredenheid.