Ons Bedrijf

Erkend carrosserie hersteller


Als erkend carrosserie hersteller van uw verzekeringsmaatschappij kunt u genieten van vele voordelen en bent u verzekerd van een goede service. Om erkend carrosserie hersteller voor bv Axa te worden moet je voldoen aan strenge kwaliteitseisen en een vlekkeloze service aanbieden.

 

Omdat wij eveneens erkend zijn door Eurogarant krijgt u drie jaar onvoorwaardelijke garantie op elke carrosserie herstelling. U hebt ook recht op een gratis controle bezoek binnen de twee jaar.

 

Verder ontvangt u uiteraard een gedetailleerd bestek dat u een correcte en marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding garandeert.

Carrosserie hersteller uit Balen
Carrosserie Cools uit Balen: Erkend carrosserie hersteller

Kwaliteit & Garantie

Carrosserie Cools staat voor vakmanschap en ruime ervaring in carrosserie- en herstellingswerken.

Om het perfecte resultaat te bekomen als erkend carrosserie hersteller, werken we uitsluitend met de kwaliteitslakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen. Alvorens we uw auto afleveren, wordt hij gepoetst en kijken we alle herstellingen nauwgezet na.

Carrosserie Cools is daarenboven erkend door Eurogarant, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Deze erkenning is enkel gegund aan ervaren vakmensen die een carrosseriebedrijf runnen met een uitrusting die voldoet aan de modernste normen.

Eurogarant verzekert u bovendien dat wij bij Carrosserie Cools alleen originele wisselstukken gebruiken en de herstellingen uitvoeren volgens de voorschriften van de constructeur.

Via Eurogarant biedt Carrosserie Cools ook drie jaar onvoorwaardelijke garantie op elke herstelling. Binnen de 2 jaar na factuurdatum heeft u trouwens recht op een gratis controlebezoek.

Carrosserie hersteller regio Geel, Mol, Balen, Leopoldsburg en Lommel: gratis vervangwagen

Service & Vervangwagen

Wij regelen alle formaliteiten voor u!

Schade aan uw auto is al een vervelende zaak op zich. Daarom verlossen wij u als erkend carrosserie hersteller van alle administratieve rompslomp en ontvangt u steeds een gedetailleerd bestek.

Carrosserie Cools regelt alles met de aangestelde expert en handelt het schadedossier rechtstreeks af met uw verzekering. Ook de betaling regelt Carrosserie Cools rechtstreeks met uw verzekering.

Mogelijk dekt de verzekering uw schade niet, wat dan? Sowieso stelt Carrosserie Cools voor u een gedetailleerde offerte op. En om de kosten te drukken kunnen wij de herstellingen uitvoeren met alternatieve wisselstukken. Aan u de keuze.

Gratis vervangwagen

Bovendien zorgen wij dat er een nette vervangwagen voor u klaarstaat tijdens de herstelling van uw voertuig. Al onze vervangwagens zijn jonge en nette wagens met navigatie, Bluetooth, Cruise Control, PDC, … Er is keuze tussen handgeschakeld of automaat.

Carrosserie herstellingen - 1 Day Herstelling

Moderne en milieuvriendelijke werkplaats

Onze werkplaats van ruim 1000m² is uitgerust met moderne en milieuvriendelijke apparatuur om alle carrosserie herstellingen uit te voeren. Dankzij de moderne meet- en richtapparatuur en onze state-of-the-art spuitcabine voert Carrosserie Cools heel nauwkeurig herstellingswerken uit aan het koetswerk.

Milieubewust werken is een voortdurend aandachtspunt bij een erkend carrosserie hersteller. De jongste jaren investeerden we fors in milieuvriendelijke toestellen en producten. We werken met lakverf op basis van water, voeren afgewerkte oliën op een ecologische manier af en laten regelmatig een controle van het grondwater uitvoeren.

De beschadigde stukken die vervangen worden, brengen we naar een gespecialiseerd recyclagebedrijf. Maar ecologisch betekent ook een nette werkplaats waar niet geknoeid wordt met producten, een duurzaam stockbeheer waar niets verloren gaat en een bewust en zuinig gebruik van energie en water.

Carrosserie Cools is partner van…

abs erkend carrosserie hersteller

Auto Body Services (ABS)

ABS is een nationaal netwerk van kwalitatieve multimerk herstellers.

De 4 vier basispijlers van het ABS netwerk zijn:

  • De klant staat op de eerste plaats en de dienstverlening wordt ifv de noden van de klant aangepast
  • Passie voor perfectie, door gepassioneerde vakmensen, een voordeel dat u vooral in een familiebedrijf terugvindt
  • Focus op efficiëntie en gebruik van de allerlaatste budgetvriendelijke hersteltechnieken (smart, one-day repair, PDR ,…)
  • We houden onze beloftes. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat we doen. Duidelijke afspraken zorgen voor langdurige relaties

Febelcar erkend carrosserie hersteller

Febelcar

Koninklijke Belgische Federatie van de carrosseriebedrijven is de enige wettelijk erkende beroepsfederatie voor carrosseriebedrijven in België.

Eurogarant erkend carrosserie hersteller

Eurogarant

Eurogarant is hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Een Eurogarant carrosseriebedrijf verzekert u van kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs, gebruik van originele wisselstukken, een herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur, een duidelijk bestek en een vervangwagen.

Erkend door (bijna) alle maatschappijen!