Carrosserie in de regio's Geel, Mol, Balen, Leopoldsburg en Lommel

Bent u op zoek naar een carrosserie in de regio Geel? Carrosserie Cools is gelegen in Balen en is actief in uw regio. Of u nu op zoek bent naar een carrosserie in de regio Geel, Mol, Balen, Leopoldsburg, … of een carrosserie regio Lommel, bij Carrosserie Cools bent u aan het juiste adres. Ons bedreven team behandelt de carrosserie van uw wagen met de beste zorgen.

Carrosserie regio Meerhout, Olmen en Tessenderlo

Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare carrosserie in de regio’s Meerhout, Olmen en Tessenderlo, staan we graag voor u klaar. Met meer dan een kwart eeuw ervaring zorgen we voor een goede service voor elk merk en model van wagen. Woont u ergens anders en bent u nog op zoek naar een erkende carrosserie? Neem even contact op met ons, we helpen u graag verder.

Waarvoor kunt u bij Carrosserie Cools terecht

Bij Carrosserie Cools zorgen we ervoor dat de carrosserie van uw wagen steeds op punt staat. Dit doen we door de volgende zorgen:

  • We kunnen de roestvorming van uw auto herstellen door uw auto te polijsten. Roest is slecht voor uw wagen. Reinig uw wagen dus voldoende om de lak van uw wagen te beschermen tegen vuil.
  • Ook blijven wij up-to-date met de milieuwetgeving en veiligheidsreglementering.
  • Heeft u bij per ongeluk met uw bumper de stoeprand geraakt bij het parkeren of heeft er iemand tegen uw spiegel gereden? Bij een deuk in uw bumper of auto kunnen wij al heel wat schade herstellen met ‘uitdeuken zonder spuiten‘. Maar ook voor een kapotte spiegel, of een kapotte bumper, … kunt u bij ons langskomen.
  • Hagelschade aan uw wagen? Kom dan zeker langs voor een grondige reparatie.

Wij beschikken over een moderne spuitcabine en gebruiken enkel verven van het merk Sikkens om de beste kwaliteit te garanderen. Met onze nieuwe infraroodstraler drogen we de lak dubbel zo snel, zo hoeft u niet lang te wachten.

Met onze SMART-herstellingen willen wij een vooruitstrevende speler zijn binnen de carrosseriesector. Voortdurend zijn wij in overleg met onze vakmensen, op zoek naar de meest innoverende hersteltechnieken. Zo proberen wij de beste carrosserie in de regio Geel te zijn. Onze kwaliteit en service in onze carrosserie wordt nergens geëvenaard in de regio Geel en daar zijn we zeer trots op.

Carrosserie Cools, uw partner in carrosseriewerken

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare carrosserie regio Geel, Mol, Balen, Lommel of Leopoldsburg? Kom langs in onze zaak in Balen, we herstellen uw wagen tot in de puntjes. Contacteer ons voor meer informatie of vraag een bestek aan.

Carrosserie Cools uit Geel: Erkend carrosserie hersteller

Bekijk ook: