Leasewagen of bedrijfswagen helemaal opkuisen voor inleveren: vermijd extra kosten van de leasemaatschappij!

Het inleveren van een leasewagen of bedrijfswagen kan gepaard gaan met extra kosten als de wagen niet in goede staat is. Uw leasewagen helemaal laten opkuisen kan al veel problemen vermijden, maar soms zijn er ook reparaties nodig om de wagen weer in topconditie te brengen.

Carrosserie Cools biedt verschillende moderne methodes in carrosserie herstellingen voor beschadigingen te herstellen zonder dat er gespoten moet worden. In dit blogbericht lichten we enkele van deze technieken toe.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft de wagen deuken opgelopen tijdens het gebruik? In sommige gevallen kan dit opgelost worden via uitdeuken zonder spuiten. Hierbij worden de deuken uitgeduwd zonder dat er gespoten moet worden. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook beter voor het milieu. Maak een afspraak en laat uw leasewagen helemaal opkuisen door Carrosserie Cools.

Kunststofherstellingen

Ook beschadigingen aan de kunststofonderdelen van de wagen kunnen hersteld worden zonder dat er gespoten moet worden. Via kunststofherstellingen kunnen krassen en scheuren weggewerkt worden. Hierdoor ziet de wagen er weer als nieuw uit.

Make-over via UV-herstellingen

Heeft de wagen last van verkleuringen of lichte krassen? Via UV-herstellingen kan de wagen een make-over krijgen zonder dat er gespoten moet worden. Hierbij worden de verkleurde of beschadigde delen behandeld met UV-licht, waardoor ze herstellen.

Polieren

Heeft de wagen last van doffe lak of krassen? Via polieren kan de lak weer glanzend gemaakt worden. Hierbij worden de krassen weggewerkt en wordt de lak gepolijst. Dit is een voordelige manier om de wagen weer in topconditie te brengen. Het polieren van een wagen is een vaak gekozen behandeling bij een leasewagen helemaal opkuisen.

Autoruiten vervangen

Beschadigde autoruiten zijn niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk. Als de beschadiging te groot is, moet de ruit vervangen worden. Bij Carrosserie Cools wordt uw beschadigde ruit steeds vervangen voor een hoogkwalitatieve nieuwe ruit door onze expert.

Herstellen en reinigen van interieur

Het interieur van de wagen heeft vaak veel te verduren gehad. Gelukkig kunnen beschadigingen aan de bekleding vaak hersteld worden. Ook het reinigen van het interieur kan ervoor zorgen dat de wagen er weer netjes uit ziet.

Velgenreparatie

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van allerlei schade aan (aluminium) velgen. Of u nu per ongeluk langs de stoeprand heeft geschuurd bij het parkeren of roestvorming heeft opgemerkt op uw velgen, wij bieden een goedkope, snelle en milieuvriendelijke oplossing om uw velgen er weer als nieuw uit te laten zien. Carrosserie Cools laat uw wagen weer blinken alvorens u uw bedrijfswagen gaat inleveren.

Maakt u zich geen zorgen als u slechts één velg wilt laten spuiten. Wij zorgen ervoor dat deze er precies hetzelfde uitziet als de andere velgen.

Uw leasewagen helemaal laten opkuisen door Carrosserie Cools en kosten besparen

Er zijn verschillende technieken om beschadigingen aan een leasewagen of bedrijfswagen te herstellen zonder dat er complex spuitwerk uitgevoerd moet worden. Door uw leasewagen toe te vertrouwen aan Carrosserie Cools, kan u extra onnodige kosten vermijden en de wagen weer in topconditie brengen.

Uw leasewagen helemaal laten opkuisen door Carrosserie Cools? Vraag zeker advies aan één van onze specialisten voor het herstellen van uw carrosserie- of interieurschade.

Leasewagen of bedrijfswagen helemaal opkuisen voor inleveren