Een deuk in uw bumper of is uw bumper kapot?

Een bumper beschermt de constructie van uw auto. Wanneer uw bumper kapot gaat door steenslag of u tijdens het parkeren een deuk in de bumper oploopt, raden we u aan om uw schokbreker te laten herstellen. Als een bumper kapot of beschadigd is rijdt u best niet verder, want een gebroken bumper beschermt de constructie van uw wagen niet meer. Daarnaast kan een bumper vrij gemakkelijk gerepareerd worden. Vaak bestaat een schokbreker uit kunststof, maar deze kan ook gemaakt zijn uit polyester. De reparatie methode is hierbij bijna identiek. Is uw schokbreker helemaal kapot? Dan kan de reparatie langer duren of kan het zijn dat we een nieuwe bumper bestellen.

De deuk in uw bumper laten herstellen

De deuk in uw bumper repareren we volgens onze uitdeuken zonder spuiten reparatiemethode. De producten die we gebruiken, hangen af van het materiaal waaruit de schokbreker is vervaardigd. Onze vakmensen zijn hier zeer bedreven in en met onze moderne apparatuur is die deuk in uw bumper al snel verleden tijd.

Spiegel kapot?

Het is vaak snel gebeurt, uw spiegel wordt geraakt en is daarop kapot. Hoewel scherven geluk brengen, komt een kapotte spiegel, nooit als geroepen. In sommige gevallen kunnen we uw gebroken spiegel nog redden. Doorgaans zal een spiegel te kapot zijn en bestellen we een nieuw exemplaar. De duur van de reparatie hangt dus grotendeels af van de bestelduur en levertermijn.

Reken op Carrosserie Cools

Wanneer uw bumper of spiegel kapotgaat, of wanneer u een beuk ziet in uw bumper, kunt u vertrouwen op de goede service van Carrosserie Cools.

  • Met meer dan 25 jaar ervaring weten we heel goed hoe we uw kapotte bumper of gebroken spiegel kunnen herstellen.
  • Naast onze hoogstaande service, zorgen we niet alleen voor gunstige prijzen. We doen ons uiterste best om de ongemakken tijdens uw reparatie te beperken. Informeer u daarom over onze vervangwagen.
  • In onze energiezuinige werkplaats leggen we de focus ook op het milieu. Daarom verkiezen we milieuvriendelijke producten en technieken om uw schokbreker te herstellen.
  • Daarnaast geniet u van een onvoorwaardelijke garantie van drie jaar op elke herstelling die het team van Carrosserie Cools bij uw wagen uitvoert.
  • Tot slot blijven we up-to-date over de milieuwetgeving en de veiligheidsreglementering op Belgisch en Europees niveau.

Herstellen wij binnenkort uw bumper?

Is uw bumper kapot of is uw spiegel kapot? Ons bedreven team staat voor u klaar. Contacteer Carrosserie Cools uit Balen voor meer informatie of vraag vrijblijvend een bestek aan.

Bumper kapot - deuk in bumper - spiegel kapot

Bekijk ook: