Als ondernemer wilt u natuurlijk dat alles in uw bedrijf tot in de puntjes verzorgd is. Hierbij hoort ook het uiterlijk van uw bedrijfsauto’s. Want, laten we eerlijk zijn, het uiterlijk van uw voertuigen is het visitekaartje van uw bedrijf. Met een auto of camionet die tip top in orde is laat u een goede indruk na bij uw klanten. Helaas kunnen bedrijfsvoertuigen door intensief gebruik en verkeersomstandigheden beschadigd raken. Denk aan: krassen, deuken, glasschade, velgschade en nog zo veel meer. Gelukkig biedt Carrosserie Cools steeds een oplossing in carrosserie herstellingen voor het bijwerken van schade aan een bedrijfsauto of bedrijfsvoertuig.

Schade aan uw bedrijfsauto snel laten bijwerken door een expert

Carrosserie Cools is gespecialiseerd in het bijwerken van schade aan bedrijfsauto’s en bedrijfsvoertuigen. Of het nu gaat om externe of interne schade, wij kunnen het ongetwijfeld voor u oplossen. Zo kan u bij ons terecht voor het herstellen van:

  • Carrosserieschade
  • Glasschade
  • Velgenschade
  • Bumperschade
  • Stoepschade
  • Vervuilde of beschadigde zetelbekleding
  • Schade aan het dashboard en andere interieurdelen

Bij Carrosserie Cools werken tal van specialisten die beschikken over de nodige expertise en ervaring. Hierdoor kan schade aan uw bedrijfsauto’s of bedrijfsvoertuigen snel en effciënt hersteld worden. Dit zorgt ervoor dat uw voertuigen kort buiten gebruik zijn zonder dat het nadelig is voor de bedrijfsvoering.

Oppervlakkige schade en diepgaande schade

Als ondernemer is het belangrijk om te weten dat u bij Carrosserie Cools niet alleen terecht kunt voor het bijwerken van schade, maar ook voor het spuiten van uw bedrijfsauto’s of bedrijfsvoertuigen indien nodig.

We werken enkel met milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voordat we beginnen met het overspuiten, controleren we de precieze kleurcode van uw auto met behulp van een spectrometer. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe lak precies overeenkomt met de originele kleur van uw auto.

Schade aan uw bedrijfsauto laten bijwerken? Bespaar dankzij de kwalitatieve service van Carrosserie Cools

Bij Carrosserie Cools streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Dit betekent dat we gebruik maken van de meest moderne technologieën en gereedschappen om ervoor te zorgen dat het bijwerken van schade aan uw bedrijfsauto en bedrijfsvoertuig vlot verloopt en binnen de afgesproken termijn wordt uitgevoerd.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het bijwerken van schade aan uw bedrijfsauto’s en bedrijfsvoertuigen? Aarzel niet om ons te contacteren zodat één van onze specialisten een oplossing op maat aan u kan voorstellen voor het herstellen van gebruiksschade of ongevalschade aan uw carrosserie en interieur.

Bijwerken schade bedrijfsauto of bedrijfsvoertuig