Carrosserie van uw bestelwagen herstellen? Doe beroep op Carrosserie Cools. Een camionette herstellen met kleine of grote herstellingen voeren wij uit met de nodige expertise.

Bestelwagens en camionettes worden binnen uw bedrijf iedere dag intensief gebruikt door u en uw werknemers. Hierdoor zijn ze vatbaar voor deuken, krassen en andere schade. Een onverzorgde bestelwagen of camionette met bedrijfsreclame kan ook nog eens een slechte indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Carrosserie bestelwagen herstellen door Carrosserie Cools

Carrosserie Cools is erkend voor alle soorten carrosserie herstellingen en heeft de juiste technieken en gereedschappen om de carrosserie van uw bestelwagen efficiënt te herstellen.

Camionette herstellen via Smart repair

Het Smart Repair-gamma van Eurogarant biedt budgetvriendelijke, duurzame en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor kleine herstellingen zoals:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Kunststofherstelling
  • Velgherstelling
  • UV-herstelling

Carrosserie Cools zet zich in om continu op zoek te gaan naar de meest efficiënte en innoverende hersteltechnieken.

Carrosserie bestelwagen herstellen via 1-dag herstellingen

Als uw bestelwagen slechts beperkte schade heeft zoals een deuk of kras, kan Carrosserie Cools deze binnen één werkdag herstellen met behulp van speciale technieken voor carrosserieherstel. Uw bestelwagen hoeft dan niet in de spuitcabine te worden geplaatst en u hoeft slechts één dag zonder uw voertuig te doen.

Traditionele herstellingen

Als de schade complexer is, biedt Carrosserie Cools traditionele reparaties aan, die over het algemeen niet veel tijd in beslag nemen. Carrosserie Cools is toegewijd aan uw veiligheid en is gespecialiseerd in het herstellen van zwaar beschadigde auto’s met behulp van de Celette richtbank.

Spuitwerk

Als u op zoek bent naar een manier om uw bestelwagen een nieuwe uitstraling te geven of schade aan uw carrosserie te herstellen, dan is het laten spuiten van uw voertuig een uitstekende optie. Carrosserie Cools is gespecialiseerd in het spuiten van bestelwagens en zorgt ervoor dat uw voertuig er weer als nieuw uitziet.

Autoruiten, velgen en interieur

Bij autoruitschade wordt er altijd een nieuwe autoruit geplaatst in plaats van hersteld, vanwege de sterkte van een onbeschadigde autoruit. Het plaatsen van een autoruit gebeurt met grote zorg en precisie. Daarnaast biedt Carrosserie Cools ook interieurreiniging, interieurherstel en velgenherstellingen aan.

Kortom, een allesomvattende, kwalitatieve service om de carrosserie en het interieur van uw bestelwagen professioneel te laten herstellen.

Carrosserie Cools: uw betrouwbare partner voor de carrosserie bestelwagen of camionette herstellen

U kan rekenen op Carrosserie Cools voor het herstellen en onderhouden van uw bestelwagen of camionette. Of het nu gaat om kleine of grote herstellingen, als erkend carrosserie hersteller heeft Carrosserie Cools de nodige expertise om uw carrosserie en interieur in topconditie te houden. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten.

carrosserie bestelwagen of camionette herstellen

Bekijk ook: