Krassen eenvoudig laten wegwerken door Carrosserie Cools

Even te enthousiast geparkeerd en een kras gemaakt op uw wagen? Scheen de laaghangende lentezon in uw ogen en heeft u daarmee net dat paaltje geraakt? Of ondervindt u hagelschade op uw voertuig? Bij Carrosserie Cools kunnen we uw krassen wegwerken en de carrosserie van uw wagen weer zo goed als nieuw maken.

Wanneer we de krassen wegwerken, gaan we eerst na hoeveel krassen uw wagen heeft. Op basis daarvan kunnen we u de opties geven om uw wagen te laten herspuiten in onze spuitcabine of om met de erkende Smart Repair methode enkele krassen te verwijderen. Wanneer er gekozen wordt voor een herspuiting van de carrosserie of een Smart Repair van uw voertuig, kunt u erop rekenen dat we duurzame producten gebruiken.

Wat is de smart repair methode?

Bij de Smart Repair methode gaan we uw krassen wegwerken op een duurzame en budgetvriendelijke manier. Deze methode staat voor kleine tot middelgrote herstellingstechnieken (Small to Medium Area Repair Techniques) en werd uitgewerkt door Eurogarant. Als aanbieder van deze methode garandeert Carrosserie Cools kwaliteitsvolle herstellingen met een korte wachttijd. Zo kunnen we uw carrosserie uitdeuken zonder spuiten of uw wagen polijsten.

Eurogarant is een keurmerk voor carrosseriebedrijven die aan 170 verplichte criteria voldoen. Deze criteria zijn gebaseerd op inschrijvingsvoorwaarden, de uitstraling van het bedrijf, milieu, preventie en veiligheid, de kwaliteit van herstellingen, de efficiëntie in het beheer en de uitrusting van de bedrijven. Binnen Carrosserie Cools zijn we dan ook heel trots op deze erkenning.

De voordelen van ons carrosseriebedrijf

Wanneer u uw krassen wilt laten wegwerken, raden we u aan om bij een ervaren en bedreven carrosseriebedrijf langs te gaan. Bij Carrosserie Cools kunt u steeds rekenen op onze uitstekende service.

  • Meer dan 25 jaar ervaring in herstellingen.
  • Als Eurogarant partner zorgen we voor een garantie van drie jaar op elke carrosserieherstelling die we uitvoeren.
  • We blijven up-to-date over de milieuwetgevingen en veiligheidsreglementeringen, zowel op nationaal als op Europees niveau.
  • We zorgen voor een goede service én voor gunstige prijzen.

Uw krassen laten wegwerken door een ervaren carrossier?

Of u nu kiest voor een Smart Repair of niet, bij Carrosserie Cools werken we maar al te graag uw krassen weg. Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvend bestek aan.

Krassen wegwerken met Smart Repair

Bekijk ook: