Als u een leasewagen of bedrijfswagen laat herstellen alvorens u deze gaat inleveren, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze 100% netjes is voor de volgende werknemer. Maar wat als de wagen beschadigd is? Geen zorgen, wij kunnen u helpen!

Carrosserie Cools is gespecialiseerd in auto reconditionering en biedt verschillende diensten in carrosserie herstellingen aan om uw leasewagens en bedrijfswagens weer als nieuw te maken. Of het nu gaat om kleine deukjes, krassen, kapotte ruiten of zelfs schade aan het interieur, wij zorgen voor een professionele en en vakkundige herstelling.

Een bedrijfswagen in nieuwstaat doorgeven aan uw nieuwe werknemer

Wilt u uw werknemer een bedrijfswagen in topconditie geven? Laat de herstellingen aan de carrosserie en interieur dan uitvoeren door Carrosserie Cools. Met onze beroepsmatige dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw auto of camionette er weer als nieuw uitziet. Zo kunt u uw nieuwe werknemer een representatieve bedrijfswagen aanbieden, wat bijdraagt aan een goede eerste indruk.

Uw leasewagen vakkundig laten herstellen voor dat u deze laat inleveren

Als u binnenkort de leasewagen van één van uw werknemers wilt laten inleveren, wilt u natuurlijk voorkomen dat u voor plotselinge kosten komt te staan vanwege beschadigingen. Laat uw leasewagens vakkundig herstellen voordat u deze gaat inleveren en overdraagt aan een volgende werknemer. Bij Carrosserie Cools zorgen wij ervoor dat uw wagen er weer als nieuw uitziet en probleemloos ingeleverd kan worden. Zo voorkomt u onnodige kosten en stress.

Uw leasewagen of bedrijfswagen inleveren als werknemer

Ook wanneer u als werknemer zelf uw leasewagen of bedrijfswagen wat beschadigd heeft, kan u bij ons terecht voor een vakkundige herstelling van zowel de buitenkant als de binnenkant. Wij zorgen ervoor dat de schade vakkundig wordt hersteld, zodat u de wagen zonder problemen kunt inleveren.

De verschillende hersteldiensten van Carrosserie Cools op een rijtje

Onze uitdeukservice zonder spuiten is perfect voor kleine deukjes en beschadigingen. Hierbij hoeft er niet gespoten te worden, waardoor de kosten laag blijven en de herstelling vlug kan worden uitgevoerd. Ook voor kunststofherstellingen en plaatselijke make-overs via UV-herstellingen kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bieden we ook polieren, autoruiten vervangen, herstellingen aan het interieur en velgenreparatie aan. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfsvoertuig er weer als nieuw uitziet en gereed is voor de volgende werknemer.

U kan rekenen op de vakkundige herstelservice van Carrosserie Cools

Onze focus ligt op het leveren van een sublieme service aan bedrijven. Daarom bieden we ook een voortvarende en flexibele dienstverlening aan, zodat u uw bedrijfsvoertuigen razendsnel weer kunt inzetten. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

leasewagen herstellen voor inleveren - bedrijfswagen herstellen voor nieuwe werknemer