Roest op uw auto herstellen

Roest begint meestal erg klein en wordt stilaan groter, wanneer het zich doorheen het staal vreet. U kunt er dus best zo snel mogelijk bij zijn om de roest op uw auto te laten herstellen. Wanneer u de roest wilt bijwerken op uw auto om net roestvorming tegen te gaan, raden we u aan om hiervoor bij een erkend carrosserie bedrijf langs te gaan. Met meer dan een kwart eeuw ervaring in de carrosserie herstellingen, spuiten en het polijsten van van wagens, weten we bij Carrosserie Cools hoe we de roest van uw auto zo efficiënt mogelijk kunnen herstellen. Uiteraard behandelen we uw wagen dan ook met de beste zorgen.

Onze vakmensen zijn zeer bedreven in het herstellen van roest op uw auto. Wij gebruiken hiervoor ook de beste technieken om de roest op uw auto te herstellen. We gaan nauwkeurig met schuurpapier of staalborstel over de roest en behandelen deze ook met speciale producten. Totdat de roest op uw auto volledig hersteld en bijgewerkt is.

Hoe kunt u roestvorming tegengaan?

  • Laat deuken of krassen in uw auto zo vlug mogelijk herstellen. Laat dit door een bedreven carrosserie doen om zeker te zijn dat de deuken grondig verwijderd worden.
  • Parkeer uw wagen zo vaak mogelijk op een beschutte plaats, zodat er geen schade aan uw wagen kan komen.
  • Probeer de motor van uw wagen zo droog te houden.
  • Houd de wielkasten en bumpers goed in de gaten. Zo kunt u de roest op uw auto snel ontdekken en uw auto beschermen van verdere roestvorming.
  • Was uw wagen regelmatig. Vuil zorgt er namelijk voor dat de lak van uw auto slijt. Deze lak is eigenlijk een extra beschermlaag.

Polijsten van uw wagen

Roest is nooit leuk, maar u kunt uw auto er wel tegen laten beschermen door uw wagen te laten polijsten (ook wel simoniseren genoemd). Voordat we de wagen gaan polijsten, wordt het koetswerk eerst volledig en precies gereinigd. Daarna gaan we de wagen voorzichtig polijsten. We polijsten kleine stukjes lak op de auto weg tot we op een “gezonde” lak laag zitten zonder krassen. Vervolgens brengen we producten aan die het koetswerk gaan voeden zodat het zich kan herstellen. We sluiten af door een beschermlaag te leggen, zodat het koetswerk zich kan beschermen tegen de roestvorming.

Carrosserie Cools verwijdert de roest van uw auto

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw roest auto te herstellen, of voor andere carrosserie herstellingen? Contacteer ons voor een afspraak of vraag een bestek aan.

roest auto herstellen - roest bijwerken auto - polijsten wagen

Bekijk ook: