Een bedrijfswagen is vaak een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werk van uw werknemers. Het is dan ook essentieel dat deze voertuigen steeds in topconditie zijn en blijven. Het regelen van herstellingen en onderhoud kan echter een tijdrovende en frustrerende klus zijn, vooral als u meerdere bedrijfswagens en bedrijfsvoertuigen hebt. Daarom kan het voordelig zijn om een vaste carrosserie partner voor uw bedrijf te hebben die al uw carrosserieherstellingen voor u kan regelen.

Carrosserie Cools als uw vaste carrosserie partner: de voordelen

Carrosserie Cools uit Balen kan u helpen om het beheer van uw wagenpark te vereenvoudigen. Wij begrijpen het belang van een goed functionerend wagenpark en daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoertuigen altijd in topconditie zijn.

Aan onze uiterst kwalitatieve service zijn tal van voordelen verbonden die we even kort aan u willen toelichten. Op die manier kan u een weloverwogen keuzen maken voor een vaste carrosserie partner.

De werknemers moeten zelf geen afspraken regelen voor herstellingen

Één van de voordelen van een vaste carrosserie partner is dat uw werknemers zelf geen afspraken hoeven te regelen voor herstellingen en onderhoud. Carrosserie Cools biedt een complete service aan waarbij we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de herstellingen en onderhoud van uw voertuigen.

De werknemers van uw bedrijf blijven mobiel: wij voorzien altijd vervangwagens

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers steeds mobiel blijven, door te voorzien in vervangwagens zolang hun eigen voertuig hersteld wordt. Hierdoor worden werkzaamheden niet verstoord en kan uw bedrijfsactiviteit gewoon verder gaan.

De kosten voor herstellingen zijn uniform

Een ander voordeel van een vaste carrosserie partner is de uniformiteit van de kosten. Alle herstellingen en onderhoud van uw bedrijfswagens en bedrijfsvoertuigen worden op dezelfde manier gefactureerd, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van de kosten. Verder wordt de facturatie voor herstellingen ook gecentraliseerd.

U houdt zelf de controle over alle carrosserieherstellingen

Bij Carrosserie Cools begrijpen we ook het belang van controle over de carrosserieherstellingen van uw bedrijfsvoertuigen. Als vaste carrosserie partner bieden we u een volledig overzicht over alle carrosserieherstellingen. U heeft altijd de mogelijkheid om bij ons in te loggen om de status van de herstellingen van uw voertuigen te bekijken.

Kwalitatieve carrosserieherstellingen met garantie

Bovendien worden alle carrosserieherstellingen volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen uitgevoerd en bieden we garantie op al onze werkzaamheden. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat alle herstellingen en onderhoud van uw bedrijfsvoertuigen op een deskundige manier worden uitgevoerd.

Één contactpersoon voor alle carrosserieherstellingen

Bij Carrosserie Cools heeft u steeds één vaste contactpersoon voor alle carrosserieherstellingen. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en problemen. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden, wat betekent dat we ons altijd inzetten om aan uw behoeften te voldoen.

Een offerte aanvragen bij Carrosserie Cools

Als vaste carrosserie partner voor uw bedrijf kan Carrosserie Cools ervoor zorgen dat uw wagenpark altijd in topconditie is en blijft. Kortom, u kan vertrouwen op een complete service, uniforme kosten en garantie op al onze werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze verschillende diensten in carrosserie herstellingen of met ons wil samenwerken voor het onderhouden en herstellen van uw carrosserie.

Vaste carrosserie partner voor uw bedrijf