Andere kleur op uw velgen laten spuiten of velg repareren?

Wilt u een andere kleur op uw velgen laten spuiten? Of wilt u uw beschadigde velgen laten herstellen? Dan bent u bij Carrosserie Cools aan het juiste adres. Wanneer u uw velg niet hoeft te repareren, en u dus geen beschadigde velgen heeft, kan er gewoon overgespoten worden met een nieuwe lak.

Met onze moderne spuitcabine kunnen we kwaliteit verfwerk leveren. Om het perfecte resultaat te krijgen, werken we uitsluitend met de kwaliteitslakken van Sikkens. Als het beschadigde velgen zijn, gaan we deze velgen eerst repareren voordat we deze velgen spuiten.

Beschadigde velgen laten herstellen of slechts één velg repareren?

Krassen op uw wagen van de stoeprand of last van oxidatie? Wilt u uw beschadigde velgen laten herstellen? Geen paniek, onze vakmannen lossen dat zonder problemen op. Ons bedreven team repareert de velgen en brengt de beschadigde velgen terug naar hun originele staat. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van de beschadigde velg te bepalen. Zo kunnen we de gerepareerde velgen spuiten in hun originele kleur of een andere kleur naar keuze.

Hoe u de beschadiging van uw velgen kunt tegengaan

Wanneer u tegen een stoeprand rijdt, kunt u een kras zien op uw velg. Ook oxidatie of roestvlekken beschadigen uw velg. Vaak kunt u de beschadiging van uw velgen tegengaan door voorzichtig te rijden. Schade dat aangebracht wordt door strooizout is uiteraard onvermijdelijk.

Waarom een beroep doen op Carrosserie Cools

Om uw velgen te laten spuiten, of om uw beschadigde velgen te herstellen, bent u bij Carrosserie Cools aan het juiste adres. We sommen even de voordelen van onze carrosserie op.

  • We zijn een erkend carrosserie, en hebben het kwaliteitslabel van Eurogarant ontvangen. Dit kwaliteitslabel is toonaangevend in onze sector.
  • Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een expert in alle carrosseriewerken, en zijn we een echte specialist in velgen spuiten of herstellen.
  • Bij Carrosserie Cools werken we efficiënt en precies. We doen ons uiterste best om de ongemakken voor u te beperken. Duren de herstellingswerken van uw wagen wat langer dan gedacht? Informeer u over onze gratis vervangwagens.
  • We blijven steeds up-to-date over de laatste milieuwetgevingen en veiligheidsreguleringen. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk, daarom werken we ook met milieuvriendelijke producten, zoals de lak van Sikkens.

Herstellen we binnenkort uw beschadigde velgen?

Wilt u weten hoe we uw velgen spuiten? Contacteer Carrosserie Cools voor meer informatie over onze methodes om velgen te spuiten. Of vraag een vrijblijvend bestek aan.

Velgen spuiten - beschadigde velgen - velg repareren