Een autoruit plaatsen of laten herstellen?

Heeft u een steen in de voorruit gehad, waardoor uw voorruit nu gebarsten is? Bij Carrosserie Cools gaan wij onmiddellijk een nieuwe autoruit plaatsen. Onze vakmensen zijn hierin zeer ervaren. Hierdoor garanderen we de vlugge herstelling van uw autoruit en blijven de ongemakken van een gebarsten voorruit als gevolg van een steen in uw voorruit voor u beperkt. Wanneer u een auto nodig heeft, kunt u zelfs gebruikmaken van een vervangwagen. Met meer dan een kwart eeuw ervaring in carrosseriewerken, besteden we steeds de nodige aandacht aan uw wagen.

Waarom we steeds nieuwe autoruiten plaatsen en liever geen autoruiten herstellen

Een autoruit herstellen is niet altijd een goed idee. We leggen even uit waarom we er steeds voor kiezen om uw huidige ruit te vervangen en een nieuwe autoruit te plaatsen.

  • Bij een gerepareerde voorruit bestaat de kans dat de barst terugkomt door schokken of door zware druk op de autoruit.
  • Door meteen een nieuwe autoruit te plaatsen in plaats van de autoruit te herstellen bespaart u veel geld en tijd voor verdere autoruit herstellingen.
  • Wist u trouwens dat uw autoruit laten herstellen gratis is wanneer u voor glasbreuk verzekerd bent? Twijfel dus niet om dat sterretje in uw autoruit te laten herstellen door bedreven vakmensen.

Steen in voorruit of voorruit gebarsten? U kan een nieuwe autoruit laten plaatsen door Carrosserie Cools

Bij het plaatsen van een autoruit is de kwaliteit van deze ruit van groot belang. Een autoruit is immers maatwerk en er zit gewoonlijk ook technologie in verwerkt, zoals verwarming of radioantennes. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van deze technologie en autoruiten, garanderen we dat de plaatsing van de autoruit precies en snel wordt uitgevoerd.

Een vervangwagen vangt mogelijke ongemakken op

Als geen ander begrijpen we hoe belangrijk het is om uw wagen snel terug ter beschikking te hebben. U kunt uw wagen ’s avonds binnenbrengen en de volgende ochtend weer ophalen. Wanneer de reparatie wat meer tijd vergt, zorgen wij ervoor dat er een vervangwagen voor u klaarstaat tijdens de herstellingsperiode van uw voertuig. Informeer u bij ons naar de gratis vervangwagen tijdens de duur van de herstelling!

Waarom u kunt vertrouwen op Carrosserie Cools

  • Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak weten we heel goed hoe een nieuwe autoruit geplaatst moet worden.
  • We herstellen uw wagen met de nodige precisie. Duurt de reparatie langer dan voorzien? Dan zorgen we voor een vervangwagen.
  • Onze milieuvriendelijke werkomgeving werkt ook met milieuvriendelijke producten.

Plaatsen wij binnenkort uw autoruit?

Neem contact op met ons om een nieuwe autoruit te laten plaatsen of vraag vrijblijvend een bestek aan.

autoruit plaatsen - autoruit herstellen - voorruit gebarsten - steen in voorruit - vervangwagen

Bekijk ook: