SMART Repair


Een stevige hagelbui, dat kleine paaltje niet gezien of net iets te dicht langs die hoge stoeprand gereden?
Een ongelukje is snel gebeurd met een deuk, een kras of beschadigde velg tot gevolg.

Smart Repair is het kwaliteitslabel van Eurogarant voor kleine carrosserie herstellingen aan je wagen. De Smart Repair-herstellingen zijn budgetvriendelijk, duurzaam, goedkoper én hebben een korte wachttijd. Omdat we bij Carrosserie Cools beschikken over de juiste technieken en gereedschappen en over goed opgeleide mensen, kunnen we jouw auto onder handen nemen met efficiënte en erkende Smart-Repair service. Goed voor je wagen, de planeet en je portemonnee!

Ons Smart Repair-gamma:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Kunststofherstelling
  • Velgherstelling
  • Een plaatselijk make-over via UV-herstelling

Het zijn herstellingen die gesofisticeerd materiaal en goed opgeleide mensen vragen. Wij zijn continu op zoek naar het vinden van de meest efficiënte en innoverende hersteltechnieken.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen

1 DAG Herstelling


Sommige schade kan volledig worden hersteld binnen 1 werkdag door toepassen van speciale technieken in carrosserie herstellingen waardoor uw wagen niet in de spuitcabine hoeft. Zo moet u uw wagen maar 1 dag missen.

Soms blijft een deuk in het koetswerk beperkt. Dan bekijken we bij Carrosserie Cools of we de deuk niet kunnen uitdeuken zonder te moeten herspuiten. Als deze techniek mogelijk is, twijfelen we niet. U bent dan snel en voordelig geholpen.

Bij een bumper reparatie of een andere kunststof herstelling gaan we net zo tewerk als bij plaatbewerking. De auto wordt waar nodig gedemonteerd waarna de kapotte onderdelen met de juiste lijmen, harsen en matten worden hersteld.

Als de schade aan uw wagen beperkt is tot een deuk of kras dan herstellen we dat met de nieuwste UV-techniek waardoor uw wagen niet de spuitcabine in moet. Eerst worden de krasjes gecorrigeerd met speciale grondverf en vernis. Dan wordt hier een professionele UV-lamp op gezet zodat alles snel droogt. Het gaat een stuk sneller dan met de klassieke techniek en het is toch kwalitatief even goed.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen

Traditionele herstelling


Herstelling van meerdere dagen voor complexere schade en/of spuiten.

Richten en meten

Als het op uw veiligheid aankomt doet Carrosserie Cools geen enkele toegeving. Een zwaar beschadigde auto moet perfect hersteld zijn voor u er weer mee in het verkeer komt. En daarom vertrouwt u zware carrosserie herstellingen beter toe aan onze specialisten.

Wij zijn gespecialiseerd in het richten van zwaar beschadigde auto’s. Bovendien beschikken we over Celette richtbank, het neusje van de zalm op het gebied van richtwerk. Carrosserie Cools garandeert u dat de carrosseriematen van uw auto weer voor 100% binnen de fabriekstoleranties liggen.

Spuitwerk

Beschadigde wagen, tweedehands auto in de foute kleur of lakschade? Uw auto spuiten is de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste weg naar een nieuwe. Bij Carrosserie Cools worden de herstelling, het overspuiten en het autolakken op elkaar afgestemd en vlot na elkaar uitgevoerd. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voor het overspuiten controleren we de precieze kleurcode van uw wagen met een spectrometer.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen

Autoruiten plaatsen


Vervangen van alle soorten autoruiten.

Bij barsten of sterren in de autoruit gaan wij meteen een nieuwe autoruit plaatsenautoruiten herstellen doen wij niet. Wij geloven dat een nieuwe onbeschadigde autoruit sterker is dan een herstelde autoruit.

Ook is bij het plaatsen van een autoruit kwaliteit van groot belang, een autoruit is namelijk maatwerk en er zit meestal ook technologie in verwerkt zoals verwarming of radioantennes. Daarom garandeert onze ervaring en kennis dat de plaatsing van de autoruit correct wordt uitgevoerd.

Contacteer ons voor een afspraak, zo kan u de wagen ’s avonds binnen brengen en ’s morgens weer oppikken. Of u kan ook altijd gebruik maken van onze vervangwagen.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen
autoruit plaatsen - autoruit herstellen - voorruit gebarsten - steen in voorruit - vervangwagen

Interieur


Herstellen van schade aan dashboard en zetels en interieur reiniging.

Een verkeerd product gebruikt op je autozetels? Hardnekkige vlekken en misschien zelfs brandgaatjes in je autobekleding die je er tot je grote frustratie niet meer uitkrijgt?

Carrosserie Cools kan het volledig interieur van je wagen reinigingen zodat dit terug in nieuwstaat is. De stoffen of lederen zetels krijgen een dieptereiniging, het dashboard en alle panelen worden behandeld en de ramen worden ontvet. Dit kan met of zonder traditionele carrosserie herstellingen.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen
interieurreiniging auto - interieur herstellen - gat in zetel van gat in zetel van sigaret

Velgen


Herstellen van alle soorten schade aan (aluminium) velgen.

Schuurde u bij het parkeren tegen de stoeprand? Of merkte u een roestlaagje op aan uw velgen? Herstellen is een goedkope, snelle en milieuvriendelijke oplossing om uw velgen te laten opknappen.

Als het gaat om een eenkleurige aluminium velg zonder enige vorm van vervorming, dan is het repareren van uw velg een relatief eenvoudige taak die snel kan worden uitgevoerd.

Laat u maar één van uw velgen spuiten? Geen nood: dan ziet die er net uit als de andere. Carrosserie Cools werkt met de modernste verf- en mengmachines op de markt. Hiermee stellen we alle bestaande lakkleuren samen: de originele óf nieuwe kleur die u zelf kiest.

Wenst u meer informatie of komt uw auto in aanmerking voor deze herstelling?

Bestek aanvragen
Carrosserie Cools - Velgen herstellen