Ons carrosserie bedrijf werkt enkel met bedreven en ervaren carrossiers

In ons carrosserie bedrijf werken stuk voor stuk echte carrossiers, dat maakt ons bedrijf een echte specialist in carrosserie. Met jarenlange ervaring zorgen deze vakmensen ervoor dat uw auto tegen de beste kwaliteit wordt hersteld. Carrosserie Cools is bovendien erkend door Eurogarant, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Deze erkenning is enkel gegund aan ervaren vakmensen die een carrosserie bedrijf runnen met een uitrusting die voldoet aan de Europese normen. Bovendien blijven we steeds op de hoogte van alle milieuwetgevingen en de veiligheidsreguleringen die in België en Europa van kracht zijn.

Uw carrosserie specialist uit Balen

Ons carrosserie bedrijf is uitgerust met de laatste hoogtechnologische apparatuur. Dankzij de moderne meet- en richtapparatuur kunnen onze carrosserie specialisten heel nauwkeurig herstellingswerken uitvoeren aan het koetswerk.

In ons carrosserie bedrijf werken we uitsluitend met de kwaliteitslakken van Sikkens. Binnen het productgamma van Sikkens vindt u een uitgebreid kleurenpalet terug, net zoals verschillende afwerkingsmogelijkheden. Denk maar aan mat, zijdeglans of fluweelmat. Met dit Belgisch merk dat belang hecht aan het milieu, willen we ook de duurzaamheid van ons carrosserie bedrijf in de verf zetten. We gebruiken dan ook graag deze milieuvriendelijke producten voor de reparatie van uw wagen. Binnen Carrosserie Cools hebben we een verfkamer. Hier beschikken onze bedreven carrossiers over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen.

Waarom kiezen voor ons carrosserie bedrijf?

Als carrosserie specialist beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring in de herstellingen van uw wagen, wat het merk of type ook is. Daarnaast zijn er nog andere redenen waarom u bij ons in goede handen bent. We sommen ze even voor u op.

  • Wij beschikken over een erkend kwaliteitslabel. Zo garanderen we een vlotte herstelling van uw auto, en herstellen we uw wagen met kwaliteitsvolle én milieubewuste producten.
  • U kunt rekenen op een correcte service. Duurt de herstelling van uw wagen langer dan gedacht? Informeer u dan over onze vervangwagen.
  • Als carrossier werken we uitsluitend met een team van ervaren carrosserie specialisten. Zo kunt u steeds onze service vertrouwen en rijdt u na de herstelling zorgeloos terug onze carrosserie buiten.
  • Wij gebruiken hoogtechnologische apparatuur in ons carrosserie bedrijf. Zo behandelen we uw autoherstellingen met de nodige precisie.

Onze carrossier ook uw partner?

Heeft u bedrijfswagens die onderhouden of gerepareerd moeten worden? Of u nu uw spiegels wilt laten vervangen, de roest van uw wagen of hagelschade wilt verwijderen, bij Carrosserie Cools verzorgen we uw auto met de nodige precisie. Contacteer ons voor meer informatie over ons carrosserie bedrijf.

Carrosserie bedrijf - Carrosserie Specialist - Carrossier

Bekijk ook: