Als zaakvoeder wil u graag dat uw bedrijfsvoertuigen zoals auto’s en camionetten er zo goed als nieuw uitzien, zowel van binnen als van buiten. Dit is waar auto reconditionering of reconditioning van pas komt. Ook bij het inleveren van een leasewagen is het aangeraden om op voorhand netjes te laten repareren. Zo bespaart u flink wat kosten alvorens deze naar een volgende werknemer gaat.

Bij auto reconditionering wordt de auto volledig terug in orde gezet, zonder dat er aan de binnenkant van de auto wordt gewerkt. Dit betekent dat er geen herstellingen aan de motor of andere interne onderdelen worden uitgevoerd, tenzij het kleine zaken zoals ruitenwissers of een batterij betreft.

Auto reconditionering: Wat is het en hoe kan Carrosserie Cools helpen

Carrosserie Cools is gespecialiseerd in auto reconditionering en biedt verschillende diensten aan om uw bedrijfsvoertuigen weer als nieuw te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke herstellingen door Carrosserie Cools:

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een moderne techniek die vaak wordt toegepast bij auto reconditionering om kleine deuken in de carrosserie van uw bedrijfsvoertuigen te repareren zonder dat er opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale gereedschappen en technieken van onze efficiënte en erkende Smart-Repair service om de deuk van binnenuit terug in de oorspronkelijke vorm te brengen. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt ook voor een duurzamer resultaat waarbij de primair laklaag intact blijft.

Kunststofherstellingen

Kunststofherstellingen aan wagens zijn vaak nodig bij auto reconditionering wanneer er kleine of grote krassen en deuken zijn ontstaan op de kunststofonderdelen van de auto, zoals bumpers of spiegelkappen. Bij Carrosserie Cools bieden we gespecialiseerde herstellingen aan om uw auto weer in topconditie te brengen. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technieken en materialen om de beschadigde kunststofonderdelen te repareren.

Een plaatselijke make-over via UV-herstellingen

Als uw bedrijfsvoertuig een deuk of kras heeft opgelopen, dan kan Carrosserie Cools deze schade herstellen tijdens een auto reconditionering met behulp van de nieuwste UV-techniek. Hierbij worden de krasjes gecorrigeerd met speciale grondverf en vernis en nadien gedroogd onder een professionele UV-lamp. Dit gaat een stuk sneller dan de klassieke techniek en is toch van dezelfde kwaliteit.

Polieren

Heeft uw bedrijfsvoertuig een duffe of verweerde lak? Dan kan Carrosserie Cools deze bij een auto reconditionering weer laten stralen als nieuw door middel van polieren. Hierbij wordt de lak van de auto diepgaand gereinigd, gepolijst en beschermd met een wax of coating.

Autoruiten vervangen

Als de ruit van uw bedrijfsvoertuig beschadigd is, is het belangrijk om razendsnel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Bij Carrosserie Cools plaatsen we bij een auto reconditionering nieuwe autoruiten in plaats van ze te herstellen, omdat een nieuwe autoruit duurzamer is dan een herstelde autoruit. Daarenboven is een autoruit maatwerk en bevat het vaak geavanceerde technologieën zoals verwarming of radioantennes. Daarom is het van groot belang dat de autoruit correct wordt geplaatst.

Herstellen en reinigen van het interieur

Als het interieur van uw wagen beschadigd is geraakt door verkeerd gebruik van schoonmaakmiddelen of andere factoren, kan Carrosserie Cools u helpen. We bieden een complete reinigingsdienst voor het interieur van uw bedrijfsvoertuig, inclusief dieptereiniging van stoffen of lederen zetels, behandeling van het dashboard en andere panelen alsook het ontvetten van de ramen.

Velgenreparatie

Beschadigde velgen kunnen de uitstraling van uw auto flink beïnvloeden. Carrosserie Cools kan beschadigde velgen herstellen en indien nodig ook spuiten in de originele kleur.

Reconditioning auto laten uitvoeren door Carrosserie Cools

Reconditioning auto kan ervoor zorgen dat uw bedrijfsvoertuig er weer als nieuw uitziet, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen in nieuwe onderdelen of een volledige nieuwe laklaag. Carrosserie Cools helpt u graag bij het herstellen en opfrissen van uw auto via auto reconditionering. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie over onze diensten in auto reconditioning.

autoreconditioning