Heeft u hagel schade aan uw auto?

Een hagelbui is soms genoeg om de volledige carrosserie van uw wagen ernstig toe te takelen. Ontdekt u hagel schade aan uw auto? Kom langs bij Carrosserie Cools. We zorgen voor een duurzame en efficiënte reparatie van de carrosserie van uw wagen.

Hagelschade snel herstellen

Als een hagelbui een deuk in uw auto heeft gemaakt, kunnen wij dit makkelijk en snel oplossen met onze ‘uitdeuken zonder spuiten’ techniek. Deze techniek kunnen we toepassen wanneer de deuk in uw auto niet groter is dan 2 euro en de lak zo goed als onbeschadigd is. De hagelschade aan uw auto wordt dan op die manier “gemasseerd” om zo de deuken in uw auto eruit te krijgen.

Met deze techniek hoeven we uw carrosserie niet meer te plamuren of spuiten, waardoor de herstelling van de carrosserie veel sneller en goedkoper is! Onze uitdeuken zonder spuiten methode is dus goed voor zowel uw tijd als uw portemonnee.

Deuken in uw auto door hagel schade?

Ervaart u verschillende deuken in uw auto of heeft u andere hagel schade aan uw auto? Dan zorgen we bij Carrosserie Cools er graag voor dat deze schade opgelost geraakt. De prijs is natuurlijk afhankelijk van het aantal deuken in uw auto door de hagelschade die hersteld moeten worden.

Carrosserie Cools herstelt de hagel schade van uw auto

Bij onze carrosserie nemen we de hagel schade van uw auto graag grondig onder handen. Na onze herstellingswerken zorgen we ervoor dat uw auto er als nieuw uitziet. Kom dus langs in onze zaak in Balen en we helpen u verder.

  • Met meer dan 25 jaar ervaring weten we hoe we op een efficiënte manier de deuken in uw auto kunnen herstellen. Ook voor andere hagelschade kunt u bij ons terecht.
  • We beperken de ongemakken voor u wanneer u de hagel schade aan uw wagen laat herstellen. Zodra uw herstelling langer duurt dan verwacht, kunt u zich informeren over onze vervangwagens.
  • Binnen Carrosserie Cools herstellen we uw carrosserie tot in de puntjes. We verkregen dan ook het kwaliteitslabel van Eurogarant en voorzien 3 jaar garantie op elke herstelling die we uitvoeren. Zo kunt u steeds met een gerust hart ons team en onze service vertrouwen.
  • Tot slot blijven we steeds op de hoogte van de huidige milieu- en veiligheidswetgevingen.

Heeft u last van hagelschade? Contacteer ons voor een afspraak in Balen of vraag een vrijblijvend bestek aan. Bij Carrosserie Cools helpen we u graag.

Hagel schade auto - deuken in auto

Bekijk ook: