Interieurreiniging van uw auto door professionals

Wanneer wij het interieur reinigen van uw auto, wordt alles grondig aangepakt zodat het interieur van de auto terug als nieuw is. Binnen Carrosserie Cools zorgen we altijd voor een vaste volgorde voor deze reiniging. Zo neemt u achteraf een propere en hygiënische wagen mee naar huis. Naast interieurreiniging voor uw auto kunt u ook bij ons terecht als u uw interieur wilt laten herstellen. Bijvoorbeeld als gevolg van een gat in uw zetel door een sigaret.

Hoe reinigen we uw wagen?

 • Eerst gaan we uw auto grondig stofzuigen en daarna gaan we de juiste techniek en het juiste materiaal gebruiken.
  • Het stoffen interieur van uw auto gaan we reinigen met een extractor zodat al het vuil uit de stoffen zetels wordt gehaald.
  • Bij een lederen interieur gaan we een dieptereiniging doen met onze kwaliteitsvolle producten. We voeden het leder opnieuw zodat het terug glad en glanzend is.
 • Ook reinigen we het dashboard en de panelen van uw auto.
 • De ramen worden ontvet en gereinigd zodat alle vinger afdrukken voorgoed weg zijn.

Interieur van uw auto herstellen

U bent bij Carrosserie Cools aan het juiste adres wanneer u naast een interieurreiniging ook nood heeft aan een herstelling van uw interieur. Merkt u dat er een gat in de zetel is van een sigaret of andere schade? Wij herstellen het interieur zodat het terug als nieuw is.

Interieurschade bij een stoffen en zelfs een leder interieur is bijna onvermijdelijk. Na jarenlang gebruik is het normaal dat uw interieur schade ervaart in de vorm van krassen of barstjes. Of dat er zelfs een gat in de zetel zit van een sigaret. Ook beschadiging aan de panelen is geen probleem. Wij gaan het interieur herstellen naar hun oorspronkelijke staat, zodat er van interieur schade geen sprake meer is.

Reken op Carrosserie Cools voor de interieurreiniging van uw auto

U kunt op ons rekenen voor de interieurreiniging van uw auto.

 • Onze service en kwaliteit wordt erkend door Eurogarant. Hierdoor kunnen we bij elke herstelling van uw wagen drie jaar garantie verlenen.
 • Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak zijn we een echte expert in interieurreiniging.
 • Wanneer u uw interieur laat herstellen, beperken we de ongemakken voor u. Zo hoeft u tijdens de herstellingswerken niet zonder auto te vallen. Informeer u over onze gratis vervangwagen.
 • Het milieu blijft voor ons belangrijk. We zorgen dat we steeds op de hoogte zijn over de milieuwetgevingen en veiligheidsvoorschriften in onze sector. Op basis daarvan selecteren we heel bewust milieuvriendelijke producten om uw wagen te herstellen.

Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een bestek aan.

interieurreiniging auto - interieur herstellen - gat in zetel van gat in zetel van sigaret

Bekijk ook: