Carrosserie bedrijf mét kennis van zaken

Ons carrosserie bedrijf werkt enkel met opgeleide carrossiers

In ons carrosserie bedrijf werken stuk voor stuk echte ambachtslui. Met jarenlange ervaring zorgen deze vakmensen ervoor dat uw auto tegen de beste kwaliteit wordt gerepareerd.

Carrosserie Cools is daarenboven erkend door Eurogarant, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Deze erkenning is enkel gegund aan ervaren vakmensen die een carrosserie bedrijf runnen met een uitrusting die voldoet aan de Europese normen.Wij zijn úw carrosserie specialist!

Ons carrosserie bedrijf is uitgerust met de laatste hoogtechnologische apparatuur. Dankzij de moderne meet- en richtapparatuur kunnen onze carrosserie specialisten heel nauwkeurig herstellingswerken uitvoeren aan het koetswerk.

In ons carrosserie bedrijf werken we uitsluitend met de kwaliteitslakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken carrossiers over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen.De carrosserie partner voor uw bedrijf?

Hebt u bedrijfswagens die onderhouden of gerepareerd moeten worden, stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons.

Waarom kiezen voor ons carrosserie bedrijf?
  • Wij beschikken over een erkend kwaliteit label
  • U kunt rekenen op een correcte service
  • Onze carrossiers zijn stuk voor stuk ervaren carrosserie specialisten
  • Wij gebruiken Hoogtechnologische apparatuur in ons carrosserie bedrijfAls carrosserie bedrijf kan u bij ons ook terecht voor: carrosserie herstellingen, autoruiten herstellen, velgen spuiten, autoruit plaatsen, uitdeuken zonder spuiten, hagel schade auto, interieurreiniging auto, ...
Carrosserie bedrijf


Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies