Uitdeuken zonder spuiten

Auto uitdeuken zonder spuiten

Plaatslager gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Carrosserie Cools. Wij maken gebruik van de nieuwste techniek "uitdeuken zonder spuiten" om de schade op uw carrosserie zo snel en goedkoop mogelijk te herstellen.

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen al eens tegen een paaltje of dergelijks zijn gereden en de kosten voor het herstellen van de carrosserie hoog inschatten, waardoor ze onnodig blijven rondrijden met deze schade.

Een deuk in de auto is nu snel opgelost door de "uitdeuken zonder spuiten" techniek. Als de deuk niet groter is dan 2 euro en de lak zo goed als onbeschadigd kunnen we deze "uitdeuken zonder spuiten" techniek toepassen.

Wij gaan de deuk dan bijwijzen van spreken "masseren" om zo de deuk eruit te krijgen. Omdat we dan nu niet meer moeten plamuren of spuiten is het herstellen van de carrosserie veel sneller en goedkoper! Dus is dit voordelig voor je portemonnee en tijd.

De prijs is afhankelijk van het aantal deukjes die we moeten herstellen op de carrosserie.Naast uitdeuken zonder spuiten kan u bij ons ook terecht voor: carrosserie herstellingen, autoruiten herstellen, erkend carrosserie hersteller, carrosserie bedrijf, velgen spuiten, autoruit plaatsen, hagel schade auto, ...
Uitdeuken zonder spuiten

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies