Spuitwerk auto

Spuitwerk aan je auto door Carrosserie Cools

Beschadigde wagen, tweedehands auto in de foute kleur of lakschade? Het lakken van de auto is de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste weg naar een nieuwe auto. Bij Carrosserie Cools worden de herstelling, herspuiten en het lakken van de auto op elkaar afgestemd en vlot na elkaar uitgevoerd. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voor het herspuiten van de wagen controleren we de precieze kleurcode van uw wagen met een spectrometer.Spuitwerk auto in de spuitcabine

Onze spuitcabine is het kloppend hart van de werkplaats. Smetteloos spuitwerk op de auto vraagt jarenlange expertise. Om het perfecte spuitwerk op uw auto te bekomen, werken we uitsluitend met de kwaliteitsautolakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen zodat we de auto kunnen lakken in de exacte kleur die jij wilt.

Wij werken ook met een energievriendelijke infraroodstraler. Dankzij deze infraroodlampen droogt het spuitwerk op je auto veel vlugger. Wat dus een snellere service oplevert.

De kostprijs van het herspuiten van je auto of nieuw spuitwerk op je auto kun je altijd navragen door ons te contacteren.


Simoniseren van de auto

Simoniseren van de auto zorgt ervoor dat alle lichte krasjes worden hersteld en de auto meer glans krijgt. Als de wagen veel of diepe krassen heeft is het best dat de auto wordt gepolierd.Naast spuitwerk auto kan u bij ons ook terecht voor: carrosserie herstellingen, velgen spuiten, uitdeuken zonder spuiten, interieurreiniging auto, airco vullen auto, carrosserie in Geel, carrosserie herstel, ...
Spuitwerk auto

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies