SMART herstelling

Er zijn herstellingen die gesofisticeerd materiaal en goed opgeleide mensen vragen. Wij zijn continu op zoek naar het vinden van de meest efficiënte en innoverende hersteltechnieken.


Schadeherstellers moeten steeds aan meer eisen voldoen. Daarom breidt het belangrijkste label ' Eurogarant ' uit met het SMART REPAIR LABEL. Specifieke kwaliteitseisen voor kleine schades binnen het concept van Smart repair.

Voordelen:
  • Budgetvriendelijk
  • Korte wachttijd: hersteltijd wordt herleid van dagen naar uren.
  • Ecologisch en duurzaam: minder gebruik van wisselstukken en verfproducten en dus minder afval.
  • Waarborg van de kwaliteit door jaarlijkse audits van de Eurogarant Smart Repair bedrijven.

Meer info vind je hier.Uitdeuken zonder spuiten

Soms blijft een deuk in het koetswerk beperkt. Dan bekijken we bij Cools of we de deuk niet kunnen uitdeuken zonder te moeten herspuiten. Op die manier blijft de originele fabriekslak ongeschonden en kan hagelschade vlekkeloos worden hersteld. Als deze techniek mogelijk is, twijfelen we niet. U bent dan snel en voordelig geholpen.

Dergelijk werk is een heus precisiewerk en vraagt opperste concentratie van onze vakmensen.Kunststof herstellen

Bij een bumper reparatie of elke andere kunststof herstelling gaan we net zo tewerk als bij plaatbewerking. De auto wordt waar nodig gedemonteerd, de kapotte onderdelen worden met de juiste lijmen, harsen en matten hersteld. Daarna harden we alles uit om het stuk te overspuiten in de spuitcabine.Spotrepair

Spotrepair wordt ook wel quick repair genoemd. Een snelle, professionele en bovendien goedkope herstelling van een deuk of een schrammetje in uw wagen. Bij spotrepair wordt de schade lokaal opgevuld met speciale lak in dezelfde kleur als de carrosserie. Zo kunnen we wagens uitdeuken zonder spuiten. Bumper, spiegelkap, dak, motorkap of kofferdeksel?Velgen

Beschadigde velgen worden hersteld in de originele kleur of een nieuwe kleur.
Als we de randen van uw velgen herstellen werken we het geheel af met hoogglans of vernis.
Geen reden dus om met beschadigde velgen te moeten blijven rondrijden.UV Herstelling

De voordelen van UV-straling? Een plaatselijke make-over voor uw carrosserie.

Als de schade aan uw wagen beperkt is tot een klein deukje of een kras op uw bumper of koetswerk, dan herstellen we dat met de nieuwste UV-techniek.

Eerst worden de krasjes gecorrigeerd met speciale grondverf en vernis. Dan wordt hier een professionele UV-lamp op gezet zodat alles snel droogt. Deze lamp straalt op een kleine oppervlakte, dus dit kan enkel voor kleine herstellingen. Het gaat een stuk sneller dan met de klassieke techniek en het is toch kwalitatief even goed.

De voordelen zijn dat het klusje goedkoop geklaard kan.


Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies