Carrosserie in Geel

Carrosserie in de omgeving van Geel

Zoekt u een carrosserie in Geel? Of een carrosserie in de regio Mol, Balen, Leopolsburg, Lommel, Meerhout, Olmen of in Tessenderlo?

Dan bent u bij Carrosserie Cools te Balen (vlakbij Geel) aan het juiste adres, wij bieden al een kwart eeuw hoge kwaliteit en goede service aan. U kan bij ons terecht met eender welk merk/model van wagen, onze ervaren vakmensen brengen die zonder problemen terug in orde. Ook blijven wij up-to-date met de milieuwetgeving en veiligheidsreglementering.

Wij beschikken over een moderne spuit cabine en gebruiken enkel verven van het merk Sikkens om de beste kwaliteit te garanderen. Met onze nieuwe infrarood straler kunnen we de lak dubbel zo snel laten drogen, zo moet u niet lang wachten.

Met onze SMART-herstellingen willen wij een vooruitstrevende speler zijn binnen het carrosserie-gebeuren. Voortdurend zijn wij, in overleg met onze vakmensen, op zoek naar de meest innoverende hersteltechnieken. Zo proberen wij de beste carrosserie in de regio Geel te zijn. Onze kwaliteit en service in onze carrosserie wordt nergens geëvenaard in de regio Geel en daar zijn we zeer trots op.Bij ons kan u ook terecht voor: carrosserie bedrijf, velgen spuiten, autoruit plaatsen, interieurreiniging auto, spuitwerk auto, airco vullen auto, roest auto herstellen, ...
Carrosserie in Geel

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies