Bumper kapot?

Een deuk in je bumper of is je bumper kapot?

Tijdens het parkeren een deuk in je bumper opgelopen of heeft steenslag je bumper kapot gemaakt? Rij niet verder met een bumper die kapot is, want het kan vrij gemakkelijk gerepareerd worden. Vaak bestaat een bumper uit kunststof maar deze kan ook gemaakt zijn uit polyester, de reparatie methode is hierbij bijna identiek.

De deuk in je bumper repareren we volgens onze "uitdeuken zonder spuiten" snelle reparatie methode, het materiaal dat we gaan gebruiken hangt af uit welk materiaal de bumper is vervaardigd. Onze vakmensen zijn hier heel ervaren mee en met onze moderne apparatuur is die deuk in je bumper al snel verleden tijd.

Is heel je bumper kapot? Dan kan de reparatie langer duren of kan het zijn dat we een nieuwe bumper moeten gaan bestellen.


Spiegel kapot?

Het is snel gebeurt, iets raakt je spiegel en je spiegel is kapot. In sommige gevallen kunnen we je kapotte spiegel nog redden, maar meestal is de spiegel zo kapot dat er een nieuwe besteld moet worden. De duur van de reparatie hangt dus grotendeels af van de bestelduur.Bij ons kan u ook terecht voor: erkend carrosserie hersteller, carrosserie bedrijf, uitdeuken zonder spuiten, hagel schade auto, airco vullen auto, roest auto herstellen, carrosserie in Geel, ...
Bumper kapot

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies