Autoruit plaatsen en herstellen

Een autoruit plaatsen of laten herstellen?

Wist je dat je autoruit laten herstellen gratis is wanneer je glasbreuk verzekerd bent?

Heb je een steen in de vooruit gehad en is nu je voorruit gebarsten? Dan gaan wij direct een nieuwe autoruit plaatsen. Onze vakmensen zijn hierin heel ervaren, daarom kunnen wij u een snelle autoruit herstelling aanbieden van uw gebarsten voorruit. En als u een auto nodig hebt kunt u gebruik maken van een vervangwagen.

Wij gaan altijd een nieuwe autoruit plaatsen. Omdat bij een gerepareerde voorruit de kans bestaat dat de barst terugkomt door schokken of door zware druk op de autoruit. Door meteen een nieuwe autoruit te plaatsen in plaats van de autoruit te herstellen bespaart u veel geld voor verdere autoruit herstellingen.

Bij het plaatsen van een autoruit is kwaliteit van groot belang, een autoruit is namelijk maatwerk en er zit meestal ook technologie in verwerkt zoals verwarming of radioantennes. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hiervan, kunnen wij garanderen dat de plaatsing van de autoruit correct wordt uitgevoerd.

U kan uw wagen 's avonds binnenbrengen en de volgende ochtend weer ophalen. Of wij zorgen ervoor dat er een vervangwagen voor u klaarstaat tijdens de herstelling van uw voertuig. Informeer u bij ons naar "GRATIS VERVANGWAGEN" tijdens de duur van de herstelling!Bij ons kan u ook terecht voor: carrosserie herstellingen, velgen spuiten, autoruit plaatsen, uitdeuken zonder spuiten, hagel schade auto, interieurreiniging auto, spuitwerk auto, ...
Autoruit herstellen

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies