Airco vullen auto

De airco van je auto laten vullen

Een goed werkende airco hangt af van 2 elementen, de hoeveelheid en kwaliteit van het koelmiddel alsook de hoeveelheid olie in het circuit. Daarom wordt er door veel garages aangeraden om uw airco na 2 jaar te laten nakijken. Wij gaan dan de airco bijvullen van je auto en ook een grondig na zicht doen van het hele airco systeem.

Enkele van de vele dingen die we gaan controleren zijn: de temperatuur, druk in het circuit, droogfilter en pollen filter. Als we hier een defect vinden dan gaan we meteen een airco reparatie uitvoeren. Ook gaan we de airco vullen in de auto. Voor het vullen van de airco in je auto gebruiken wij enkel het beste product, omdat de kwaliteit ook een grote rol speelt in de duurzaamheid van uw aircosysteem.

Airco reparatie

Soms is het probleem niet verholpen door de airco van je auto bij te vullen, maar is er wel degelijk iets defect. De meest voorkomende problemen zijn een lek, storing of een stuk onderdeel en dan gaan we de airco repareren.

Voor we de airco echt gaan repareren, doen wij eerst een grondige diagnose, de oorzaak voor je problemen met de airco kunnen zeer simpel zijn, maar ook heel ingewikkeld. Met onze vakmensen en de beste gereedschappen is dit geen probleem en kunnen wij een kwaliteitsvolle en snelle airco reparatie uitvoeren.Bij ons kan u ook terecht voor:autoruiten herstellen, carrosserie bedrijf, hagel schade auto, interieurreiniging auto, spuitwerk auto, carrosserie herstel, ...
Airco vullen auto

Terug naar overzicht
Copyright © 2015 - www.carrosseriecools.be | sitemap | Privacy - Disclaimer - Cookies